Kauneuspalvelut Tampereen Amurissa – kasvohoidot, kestopigmentoinnit, jalkahoidot, FibroBlast ja paljon muuta

Ajanvaraus
Kauneuskeskuskuvake

Kauneuskeskus Afroditista Tampereen Amurissa saat kattavat kauneuspalvelut. Toteutan kaikki palvelut ja hoidot kiireettömästi ja rentouttavassa ilmapiirissä. Teen muun muassa kasvohoitoja, kestopigmentointeja, jalkahoitoja, FibroBlast- eli plasmahoitoja, ravintovalmennusta sekä ripsien kestotaivutuksia. Myös meikkaukset ja sokeroinnit onnistuvat tarvittaessa.

Kauneuskuvake

Anna itsellesi omaa aikaa ja tule virkistävään kauneushoitoon. Palvelen asiakkaita pääsääntöisesti tiistaista perjantaihin, mutta erityistilanteissa voimme sopia poikkeavista aukioloajoista. Ota yhteyttä ja varaa itsellesi tai läheisellesi aika!

Katso yhteystiedot

Kasvohoidot

Kasvohoidot toteutetaan oman ihotyyppisi mukaan. Tyypillinen kasvohoito pitää sisällään alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan sekä ihotyypillesi suositellut terapiat, jotka voivat tilanteesta riippuen olla esimerkiksi puhdistus, naamio, seerumi ja hieronta. Puhdistukset voidaan toteuttaa mekaanisesti tai ultraäänellä.

Jalkahoidot

Tarjoamani jalkahoidot ovat valittavissa eri kestoisina. Voit itse valita sinulle sopivan ajan, mutta myös jalkojen kunto vaikuttaa suositeltavaan aikaan. Jalkahoitoon voi kuulua muun muassa kylpy, ihomuutosten poisto sekä hoito, kynsien leikkaus ja/tai lakkaus sekä hieronta. Tyypillinen jalkahoidon kesto on 60 minuuttia.

Kestopigmentoinnit

Kulmakarvat

  • Omat kulmat korostetaan ja muotoillaan selkeään ja luonnolliseen muotoon, jatketaan lyhyitä kulmia tai rakennetaan uudet kulmakarvat esim. sairauden vuoksi kadonneiden tilalle. Myös epäsymmetriaa voidaan korjata.

  • Kestopigmentoinnilla saadaan aikaan lifting-illuusio kulmakarvoja oikein muotoilemalla.

  • Sopivia sävyjä on runsaasti; aivan vaaleista tummiin väreihin.

  • Pigmentointiin tultaessa ei olemassa olevia kulmakarvoja saa nyppiä tai poistaa.

Silmän rajaukset

  • Ohut rajaus aloitetaan aivan ripsien tyvestä ja sitä voidaan leventää tarvittaessa.

  • Eyelinerit voidaan pigmentoida joko yläluomelle tai sekä ylä- että alaluomelle ripsien tyveen.

  • Voit valita haluamasi rajauksen värin.

Huulten rajaukset

  • Omien huulten rajoja vahvistetaan, tarvittaessa korjataan symmetriaa.

  • Väri valitaan toiveidesi mukaan, tarjolla on niin luonnollisia kuin voimakkaitakin sävyjä.

FibroBlast ja muut hoidot

Burebeau FibroBlast toimenpiteellä voidaan hoitaa ryppyjen tasoitusta, silmäluomien kohotusta ja monia muita mahdollisuuksia, mutta on huomattavasti hellävaraisempi kuin laserhoito. Hoito tehdään pienellä manuaalisesti ohjattavalla työkalulla, jonka kärjessä syntyy plasmavälähdys. Luomalla näistä pisteistä verkon, saadaan käsitellystä alueesta kiinteä sekä kimmoisa.

Yllä mainittujen hoitojen lisäksi saat Kauneuskeskus Afroditista myös muita kauneushoitoja, kuten mikroneulausta, kestotaivutuksia sekä kestopigmentointia. Löydät kaikki tarjoamani palvelut hinnastosivulta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ravintovalmennuskuvake

Ravintovalmennus

Minulla on ravintovalmentajan koulutus ja tarjoan hoitolassani myös kokonaisvaltaista ravintovalmennusta. Sisäinen hyvinvointi, uni ja ravinto, liikunta ja muut tekijät vaikuttavat kaikki suoraan myös kauneuteesi. Keho, joka voi hyvin sisältä, näyttää hyvältä myös ulospäin.

Meillä kaikilla on mahdollisuus valita lukemattomista eri ravinnonlähteistä, joista toiset ovat huomattavasti puhtaampia ja terveellisempiä kuin toiset. Ravintovalmennukseni avulla opit rakentamaan sinulle parhaiten sopivan ja hyvinvointiasi edistävän ravintokokonaisuuden.

Lahjakorttikuvake

Yllätä lahjakortilla!

Muista läheistäsi Kauneuskeskus Afroditin lahjakortilla. Voit ostaa lahjakortin joko johonkin tiettyyn hoitoon tai vain haluamallasi summalla, jolloin lahjakortin saaja voi itse valita, mihin sen käyttää. Voin toimittaa lahjakortin sinulle tai suoraan lahjan saajalle. Kortti toimitetaan, kun olen vastaanottanut maksun.

Lahjakorttien tilaus onnistuu ottamalla yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse, tai lähettämällä viestiä Facebookissa. Voit myös tulla käymään ja ostaa lahjakortin suoraan liikkeestäni.

Tilaa lahjakortti

Verkkokaupasta Biodrogan-tuotteet suoraan kotiin

Tilaa laadukkaat ja hoitavat Biodroganin tuotteet itselle tai lahjaksi Afroditin verkkokaupasta!

 

Verkkokauppaan
Puhelinkuvake

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Ajanvaraus